En saknad.

Nu var det länge sedan jag skrev - igen!
Tyvärr finns det en väldigt trist förklaring till detta.

Den 30 juli förlorade vi en väldigt nära vän i en fruktansvärt tragisk olycka!

Han var en barndoms vän till Johan och även en "bonus kusin" till mig.
Med åren kom vi att stå varandra mycket mycket nära, ja han var verkligen en i familjen. Han var hem till oss iaf minst en gång i veckan, och var han inte det så såg man honom tex i affären, eller när han åkte förbi vårat hus varje dag. 

Han betydde mycket för många och hela bygden var/är i sorg.
När vi fick beskedet var vi på semester i Stockholm och det var tungt att vara så långt borta från alla. Då rasade verkligen våran värld samman..totalt!! Självklart avbröt vi semestern och åkte hem för att finnas där för vänner och familj.

Så det har varit en väldigt, väldigt tung period sedan dess för både mig & Johan och många andra..och inte minst, för hans älskade dotter!! Men det har även fört ihop oss mer.

Här kommer några bilder på honom..
Här har vi honom iförd 80-tals skjorta på mitt 30 års kalas i fjol.I väntan på påskmaten när det var familjemys uppe hos hans morbror och min mamma! Påskarna kommer aldrig att bli sig likt igen...Fint ska det vara när det vankas rödtjut! Misstänker att han betygsätter aromen på detta vin, av minen och gesten att dömma!En öm klapp på kinden fick den stinna tomten.. den julaftonen när skratten ekade mellan stugorna och vårat hem var fyllt av glädje.Bartender på Jörgens 50 års fest..Här sitter han (som så många gånger förut) hemma hos oss och lyssnar på norrlåtar. Att låna Johans hattar var obligatoriskt! :)Bättre Elvis finns inte!! Midsommarafton för några år sedan.Musik tävling på nyårsafton. Om och om igen sa han att det var den bästa nyårsafton han varit med om. Det var så roligt att kunna ge honom en minnesvärd kväll.

Ja saknaden efter vår kära Magnus kommer aldrig att ta slut.
Det är viktigt att FÅ sörja, och att alla får göra det på sitt sätt!! 
Det spelar ingen roll hur mycket eller lite man kände honom.. alla har rätt att sakna honom!

Jag kommer att minnas alla de djupa samtal som vi har haft, och de samtal som han inte delade med allt för många i sin omgivning. 
Verkar som det retar en del att han inte öppnat sig för dom på samma sätt som han gjort för andra.. men det var ju så han var. Vi vet inte precis allt heller!!
Önskar bara att folk inte gjorde allting till en "tävling om vem som är mest allvetande" om det som har hänt och om honom. Ta och acceptera faktum och ge alla som sörjer lite andrum, istället för att gå runt och prata skit och sprida rykten eller tycka ditten och datten om precis allt och alla!!

Jag tänder ljus här hemma och tänker på honom och gråter, lika gärna som jag kan göra roliga saker eller skratta utan dåligt samvete!
Magnus är ju inte glömd för det!
Han ville att folk skulle må bra och han skulle avsky att bli "helgon förklarad"!

Livet knatar på med upp & ner dagar och så får det förbli!
 
vi får se hur morgondagen blir helt enkelt, och under tiden uppskatta och ta vara på varandra!

 
 Kommentarer
Lenda

<3 <3 <3 <3 <3

2011-11-03 @ 11:49:08


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0