Ett litet sammandrag!

 Hej på er!

Snabb rapport.

Johans födelsedag firades med några vänner, trerätters och paket. Han fick en ny plånbok i svart skinn & ett halsband av mig. En och annan Irish coffee (för den eländiga förkylningen) blev det också.Rebusrallyt gick bra trots rostig hälsa. Det blev en 6:e plats! En klar förbättring från den 11:e plats vi hamnade på första gången. Tyvärr vart inte kameran med, men jag har fått "låna" bilder av snälla vänner istället.Lite bus innan lunch.. pôppvriiing :)Festen efteråt med mat, prisutdelning och underhållning. Väldans trevligt må jag säga.


Den 29 oktober hade vi våran traditionella halloweenfest. Denna maskerad är alltid lika underbar. I år var vi 23 st och vi fick faktiskt sätta stopp för allmänheten. Vi bor inte nog stort för att alla som vill komma ska få plats. Tyvärr! Vi har pratat på om vi inte ska hyra någon av lokalerna i närheten och ha denna fest på, men det blir inte alls samma sak, så det får förbli hemma hos oss.


                       

                                                     

                                                                   

                                                                          
                                      

Ja detta var bara några bilder från den kvällen.
Kan ju säga att det inte tillhör vanligheterna att ha både Gaddafi och Michael Jackson i soffan! De verkade ha trevligt tillsammans i alla fall.
Tack ska ni ha alla som var med!! ....
... Och TACK alla söta vänner som jag har fått "låna" bilder av!!
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0