Lycka!Jag sitter i soffan efter en dag som startade tidigt i morse. Gick upp före fem för att påbörja en rejäl storstädning på jobbet.
Det gick galant och timmarna flöt på.
Härligt att få sätta i gång efter renoveringar och div installationer av ventilation. Byggdamm som ligger som en hinna överallt är inte så rockigt.
Man vet liksom inte i vilken ände man ska börja, så jag började i mitten, mitt i allt kaos!

Jag är allt glad över att jag har ett litet jobb iaf, som dessutom ligger i bygden, och som ger mig möjlighet att även arbeta lite med annat också.
När lönen kommer så får man ett litet sting av lycka, som trycker till i kroppen, och en känsla av att man faktiskt har JOBBAT ihop dom här slantarna - SJÄLV- är så befriande!

Annat som självklart ger mig lycka är mina familjer.
Vad gjorde man väl utan dom??

Johan får mig att skratta och må så gott ända in i hjärteroten!
Han är lite stôllig som de säger här. Han busar och skojar och vi beter oss ofta lite halvbarnsligt åt. Men hey, man lever väl bara en gång?!
Så mycket kärlek och ömhet som jag får av honom kunde jag inte drömma om att få uppleva.

Min snyggling!!!!


Ska inte säga att det ALLTID är en dans på rosa moln, vi har absolut våra duster och vi har bråkat och gnabbats, så det så. Man måste rensa luften ibland och det är jätte viktigt för att få ett förhållande att hålla. Så att man vet vart man står tillsammans och som den egna person man är.
Han har verkligen gett mig så mycket dom här åren som vi har varit ihop! Jag blev så rörd när han själv berättade en kväll, hur mycket jag har betytt för honom och hans liv. Sånt sitter klistrat som ett lyckopiller i halsen :)


Älskar dig oändligt och det ger mig lycka!!

Litet inlägg.

Helgen har gått i vännernas tecken.
I fredags grillade vi tillsammans med Ray & Pernilla (våra grannar)
sedan åkte vi tillsammans med dom på rockfest i Fensbol. Musiken var ju mindre lyckad, men vad gjorde väl det när vi hade så trevligt sällskap.

På lördagen bänkade vi oss i soffan för att se på färjestadmatchen tillsammans med Stina, Pernilla och Bremen. Tyvärr vart det en förlust även denna gång, trots att vi hejade och höll tummar så duktigt.


Vi var bjudna till Tony & Helena på middag senare på kvällen.
Det var super mysigt!!! Väldigt god mat och dryck och gamla minnen avlöste varandra.
Det blir allt för sällan man träffas konstaterade vi allihopa.
Sedan hann vi spela sällskapsspel också. Så det kan låta. 

Självklart vann mitt lag mohahahahaha :)
Det var så bra teamwork efter några glas vin hihi.

Som vanligt gick tiden fort och vips så var även den kvällen slut.

I dag tog jag sovmorgon för att utvilad gå ut i det vackra vädret. Jag drog ris och eldade lite skräp. Njöt av värmen riktigt. Hoppas att det är lika fint väder i morgon också, så att jag kan fortsätta eldandet. Härligt att vara ute när våren är i antågande.
Fick minsann färg på kinderna också såg jag nu i kväll. Gôtt!
Blandat snack!


Åhhh va härligt med sol!! Det gör verkligen under för kroppen. Vi har haft lite otur med hälsan i några månader. Både förkylningar och kräksjukan har varit hit - TRÔK! Men nu hoppas vi på att det vänder.

Jag har blivit tillfrågad att vara med under årets konstrunda som är i påsk. Kan inte bestämma mig för om jag ska medverka eller inte. Jag gillar inte uppmärksamhet på det viset. Sen finns det andra om vill och ska synas och höras överallt!!
Tur att vi alla är olika :)

I kväll ska man heja på Top cats då i melodifestivalen. De är ju här i från krokarna, så man måste väl plocka fram den där hemmapatriotismen och ringa minst ett samtal.
De har ju vuxit till sig och bytt folk i gruppen sedan de startade. Då var de inte så bra.
En annan har ju hört dom i så många år att man har tröttnat lite, medans några upptäcker dom nu först. Mycket duktiga musiker fast sångaren har jag alltid haft lite svårt för. Tycker liksom inte att hans röst räcker till på något vis.. jaja jag ska inte yttra mig som inte kan ta en ton rätt. Man får glädjas över att det går bra för gossarna oavsett :)


Just nu sitter jag och älsklingen och se på fotboll. Sitter här med varsin tipplapp och en bira i näven. Jag känner mig nästan lite manlig. Bara nätbrynjan och handen innanför byxorna som fattas haha!


Får väl göra mig lite kvinnligare senare. Vi ska in till Norge en sväng och kika, för det är nostalgifest, precis på andra sidan gränsen.
Det skulle komma mycket folk så risken är stor att man inte kommer in. Men vad gör väl det. Ska mysa till det med musslor i vin här hemma innan, och som sagt heja fram killarna!

Ha en go kväll alla där ute!

RSS 2.0